Vanuit Zutphen houd ik, Steven Schinkel, mij bezig met het maken van ontwerpen voor zowel nieuwbouw als verbouw projecten. Ook geef ik advies bij bouwkundige problemen die zich bij gebouwen voor doen.

Of het nu een ontwerp is voor uw droomhuis, of de tekening van uw nieuwe schuur, een lang gekoesterde droom of een praktische noodzaak, graag help ik u verder. Vanaf de eerste schets tot en met de oplevering. Met een persoonlijke benadering en veel enthousiasme ga ik graag de uitdaging aan om samen met u tot een passend en mooi ontwerp te komen.

Na een opleiding tot bouwkundig ingenieur aan de HTS Bouwkunde in Utrecht, heb ik een opleiding tot architect afgerond aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam. Hierdoor sta ik zowel op bouwkundig als op ontwerpend gebied mijn mannetje.  Voor de oprichting van mijn eigen bureau heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende architectenbureaus, als tekenaar, ontwerper en architect. Ook sta ik ingeschreven in het Nederlands Architectenregister.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan met duurzaam bouwen. Daardoor is er veel kennis in huis om op de juiste manier energie zuinig, of zelfs energie neutraal te bouwen.

Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet, en neem contact op. Graag maak ik vrijblijvend met u een afspraak  om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.